De meest voorkomende ongelukken rondom de mobiele telefoons.

De boosdoener

Iedereen heeft er tegenwoordig wel een, een mobiele telefoon. Ze komen voor inĀ  verschillende soorten en maten. De mobiele telefoon is bij vele mensen dag en nacht in gebruik, tijdens werk en tijdens vrije tijd. Echter, omdat deze apparaten zoveel gebruikt worden zijn ze ook vaak betrokken bij verschillende soorten ongelukken.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Een van de meest voorkomende ongelukken door mobiele telefoons zijn ongelukken in het verkeer. Of het nu gaat om automobilisten, fietsers of voetgangers, alles is mogelijk. Het is meestal het geval als mensen onderweg naar werk zijn of juist terug van werk naar huis rijden. Zij denken snel eventjes hun vrouw te appen om te vragen wat het eten vanavond wordt of om eventjes een nieuw muziekje uit te zoeken. Het gevolg van deze minuscule periode van onoplettendheid is een ongeluk. Een automobilist botst op de snelweg tegen een andere auto, rijdt een fietser, of een overstekende voetganger aan. Een kwart van alle auto ongelukken ontstaan door het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Zulke ongelukken zitten in een klein hoekje en zijn gebeurd voordat je het weet.

Angst voor het toilet

Andere ongelukken zijn specifiek met de telefoon zelf. En zijn niet betrokken bij een ongeluk waarbij meerdere mensen in gevaar gebracht worden. Dit ongeluk is dat de telefoon valt. De telefoon kan zomaar uit de zak vallen op het toilet en voor je het weet ligt hij zonder pardon in de wc-pot. Helemaal doorweekt die 700,- euro telefoon, kleine kans dat hij nog optimaal gaat werken. Ook kan de telefoon tijdens het gebruik op de grond vallen. Vele mensen willen er niet aan beginnen om een hoesje om hun mooie telefoon te dragen omdat dit het gebruik beperkt en dit het mooie ontwerp verminderd. Echter, als de telefoon zonder hoesje valt is de kans nihil dat hij er zonder schade vanaf komt, met een hoesje is deze kans aanzienlijk groter.

Bezoek iPhone reparatie Smartphone Koning voor reparaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *